1. ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΔυο καρδιές. Δυο παράλληλες ζωές θα ενωθούν σαν μία.
Στον δρόμο τους χίλια αστέρια.
Εχθροί τους: τα ιδανικά, οι παραδόσεις, τα έθιμα, 
οι φίλοι, οι συγγενείς, τα ποτά, τα ξενύχτια…
ΟΥΦ!
Μα, υπάρχουν εμπόδια στην αγάπη;

Δύο νέοι ζουν στην ίδια πόλη, τη Θεσσαλονίκη.

Η Μάγια. Την ημέρα η φιλήσυχη και υπάκουη κόρη των συντηρητικών γονιών της. Το βράδυ κάνει την επανάστασή της και πετά τη «μάσκα» των πολλαπλών πρέπει και γίνεται η στιλάτη, θελκτική, η αιθέρια ύπαρξη. Το όνειρο κάθε άνδρα.

Χιλιόμετρα μακριά της, μα κάτω από τον ίδιο ουρανό, ο Οδυσσέας. Διάδοχος και κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας. Την ημέρα σωστός στις αποφάσεις, με σεβασμό προς τους γονείς του αλλά και περισσή ‒απαραίτητη‒ υπομονή προς τον «κριτή» πατέρα του, ο οποίος δεν παύει στιγμή να επιθεωρεί μέχρι και τη σκιά του γιου του. Ο καλός γιος. Ο συγκαταβατικός. Το βράδυ κάνει την επανάστασή του. Πετά το προσωπείο και γίνεται ο Μάριος. Το κακό παιδί, που σπάει και διαλύει τους κανόνες.

Μάγια και Οδυσσέας.
Μάριος και Μάγια.

Δύο άγνωστοι-γνωστοί. Δύο επαναστάτες που θα ριχτούν στη φωτιά του έρωτά τους!

Ένα μυθιστόρημα που υμνεί την απόλυτη δύναμη της αγάπης, ξεπερνά τα επαναστατικά όρια και ταξιδεύει από την έδρα του, τη Θεσσαλονίκη, στη Σαντορίνη και την Ύδρα μέχρι το χιονισμένο Πισοδέρι, πλημμυρίζοντας με θαλασσινούς στίχους κάθε γωνιά του.


Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ελκυστής: elkistis.gr/shop

Για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.